Mad og økologi

Johannesgården har sit eget køkken, hvor visionen er, at maden skal være nylavet, økologisk og følge årstiderne.

Vores økologi procent er på 78%. Køkkenpersonalet er fagligt uddannet med såvel kokke, økonoma, ernæringsassistenter og kostvejledere. Vi tilberedes mad til 74 beboere hver dag og producere selv vores hjemmelavede marmelade, mayonnaise, og bager selv vores brød og kager. 

At køkkenet ligger i stuen, forhindrer ikke duften fra maden i at brede sig i hele huset, når maden bliver serveret I spisestuerne eller i boligerne alt efter beboernes ønske. Vi ved, at der er stor forskel på mennesker, og hvornår og hvordan de nyder deres måltider. 

Måltiderne bliver i reglen serveret på faste tidspunkter, men man kan også vælge at være tilmeldt dele af madordningen. Pårørende er meget velkomne til at spise med, men det er vigtigt, at afdelingslederen ved det et par dage før, så vi kan få bestilt ekstra mad. Pårørende betaler selv for maden.